Call of Duty: Advanced Warfare'ın Özel Sürümleri Duyuruldu

29.07.2014 23:33 Tunahan Başol

 
     Geçtiğimiz dakikalarda yayınlanan senaryo videosu ile serinin hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Call of Duty: Advanced Warfare için 3 farklı özel sürüm duyuruldu.
 
     Digital Pro Edition, Atlas Limited Edition ve Atlas Pro Edition adlarındaki bu özel sürümlerin hepsinde, 2 farklı silahın (Bal-27 AE Tüfek ve Atlas 45 AE Tabanca), Atlas exoskeleton'ın, kaskının, oyuncu kartının bulunduğu, Atlas Digital Content Pack adlı indirilebilir içerik yer alacak. Ayrıca bu pakete sahip olan oyuncular, senaryo modunda exoskeleton'larına erkenden yeni özellikler katabilecek.

     Oyunun koleksiyoncu sürümleriyle birlikte, Call of Duty 4: Modern Warfare'da bulunan Pipeline haritasının elden geçirilmiş hali olan Atlas Gorge adlı haritaya ücretsiz olarak erişebileceksiniz.
 
     Hem Digital Pro Edition hem de Atlas Pro Edition'ın içerikleri arasında Season Pass de bulunuyor. Eğer bu sürümleri alırsanız, oyunun çıkışından sonra yayınlanacak olan 4 farklı harita paketine de ek ücret vermenize gerek kalmayacak.
 
     Son olarak, Atlas Limited Edition veya Atlas Pro Edition'ı satın alan oyuncular, metal tasarımlı oyun kutusuna, oyunun soundtrack'ine ve Atlas: Advanced Soldier adlı kılavuz kitaba sahip olacaklar.
 
     The Atlas Limited Edition $79.99, Atlas Pro Edition $119.99 ve Digital Pro Edition $99.99 fiyat etiketleriyle oyunculara sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler