Call of Duty, Avustralya Yangını için 1.6 Milyon Dolar Bağışladı

04.02.2020 15:39 Özgür Eroğlu

 
 
Avustralya'daki yangın bildiğiniz gibi hala devam ediyor ve hayatını kaybeden hayvan sayısı 1 milyarın üzerinde. Yanan bölge ise gerçekten çok büyük. Geçtiğimiz haftalarda da bazı firmalar bu durum için yardımda bulunuyordu. Bunlardan biri de Call of Duty.
 
Ocak ayının başlarında Cal of Duty'nin son oyunu Call of Duty: Modern Warfare'e "Outback Relief" isimli bir DLC'nin tüm gelirinin Avustralya'ya bağışlanacağı açıklandı. Paket 31 Ocak'a kadar satın alınabiliyordu ve sürenin bitmesi ile ne kadar bağış toplandığı açıklandı. 
 
Oyuncuların satın alımı sonrasında bu paket, Activision'a 1.6 milyon dolar kazandırdı. Activision da bu gelirin tamamını Avustralya'ya bağışladı. 1.6 milyon dolar, 2.38 milyon Avustralya doları yapıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler