Call of Duty: Black Ops Cold War'un Birinci Sezonu 10 Aralık'ta Başlayacak, Yol Haritası Paylaşıldı

06.11.2020 14:42 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, Call of Duty: Black Ops Cold War'un birinci sezonunun 10 Aralık'ta başlayacağını açıkladı ve yol haritasını paylaştı.

Birinci sezon başlamadan önce 24 Kasım'da Nuketown '84 çok oyunculu haritası oyuna eklenecek.

Birinci sezon ile birlikte yeni çok oyuncu haritalar ve modlar, 2v2 Gunfight, yeni silahlar, yeni zombi modu, henüz açıklanmamış Warzone deneyimi ve daha fazlası gelecek.
 
10 Aralık aynı zamanda Black Ops Cold War'un Warzone'a entegre edileceği tarih. İlerleme, operatörler, ve ekipmanlar Black Ops Cold War, Modern Warfare ve Warzone arasında paylaşımlı olacak. Activision yeni prestij sistemi dahil olmak üzere üç oyunun entegrasyonunun nasıl işleyeceğini blog yazısında detaylandırdı. 
 
Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler