Call of Duty: Black Ops Zombies Çıkıyor

Activision çıkış fiyatı ve DLC ücretleri konusunda strateji değiştirmiş.
01.12.2011 11:45 Gökhan Yılmaz

 
     2009'da çıkan Call of Duty: Zombies, yüksek fiyatı ve pahalı DLC'leri ile pek kullanıcı dostu değildi fakat Call of Duty: Black Ops Zombies böyle olmayacak. Oyundan ilk ayrıntılar geldi.
 
     Black Ops Zombies, önceki oyun gibi benzer bir oynanış sunacak. Ateş et ve kaç teması üzerine kurulu olan yapım, yine yeni silah almak ve kapı pencere tamir etmek gibi özelliklere sahip olacak. Dokunmatik tuşlar ateş etmek, el bombası atmak, çömelmek ve diğer hareketler için kısa sürede alışılacak şekilde yerleştirilmiş.
 
     Oyunda dört kişilik online desteği bulunuyor, hem de sesli iletişim özelliği ile birlikte. Ayrıca orijinal Black Ops ile birlikte gelen Dead Ops Arcade ismindeki mini oyun da tüm 50 bölümü ile birlikte dahil edilmiş.
 
     Black Ops Zombies bugünden itibaren App Store'daki yerini alacak. Oyunun çıkış fiyatı henüz belirlenmedi fakat Yeni Zelanda App Store'daki fiyatına bakacak olursak 7$ gibi bir etikete sahip olacak. Oyunun çıkışı ile birlikte Kino der Toten tek oynanabilir harita olacak fakat yeni bölümler ekleyen güncellemeler ücretsiz olarak yayınlanacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler