Call of Duty: Infinite Warfare - PS4 Pro Frame Rate Testi

16.09.2016 21:49 Gazali Çetinkaya

   Eurogamer'ın teknik analizler yapan kısmı DigitalFoundry, Sony'nin birinci parti oyunu Horizon Zero Dawn testinden sonra bu kez Activision'ın oyunu Call of Duty: Infinite Warfare'in PlayStation Meeting esnasında paylaşılan PlayStation 4 Pro görüntülerinin frame rate performansını analiz etti.
 
   Horizon Zero Dawn: PS4 Pro Frame Rate Testi
 
   Yapılan teste baktığımızda ise Call of Duty: Infinite Warfare'in PlayStation 4 Pro üzerinde 4K modunda çalıştığını ve 40-60 arası bir frame rate oranına sahip olduğunu görüyoruz. Ancak oyunun henüz çıkış yapmadığını da hatırlatalım. 
 
   DigitalFoundry tarafından paylaşılan test videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
 
 

 
   Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Oyunda Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow gerçek adıyla Kit Harington ve UFC dövüşçüsü Conor McGregor bulunacak.
 
   Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler