Call of Duty: Modern Warfare Remastered Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu

24.07.2017 21:49 Gazali Çetinkaya

 
   Activision ve geliştirici ekip Raven Software Call of Duty: Modern Warfare Remastered bağımsız sürüm Xbox One çıkış tarihini duyurdu.
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered 27 Temmuz'da Xbox One için çıkacak.
 
   PS4'te olduğu gibi bağımsız sürümüm fiyatı $39.99 olacak ve “Variety Map Pack” eklentisini içermeyecek. Killhouse, Broadcast, Creek ve Chinatown haritalarını içeren remastered indirilebilir içerik “Variety Map Pack” $14.99 ile satılıyor.
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered bağımsız sürümü şu anda PS4 üzerinde ulaşılabilir durumda ve duyurulduğu üzere 27 Temmuz'da Xbox One'a gelecek, PC çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler