Call of Duty Modern Warfare'in Multiplayer Modunda Mini Harita Olmayacak

01.08.2019 11:56 Nursema Emre

 
Infinity Ward bir süre önce Call of Duty: Modern Warfare'in serideki diğer oyunlardan epey farklı olacağını söylemişti. Bir söylenti olarak ortaya çıkan "Modern Warfare'da mini harita bulunmayacak" konusu şimdi gerçek oldu.
 
TmarTn isimli YouTube kanalına yüklenen bir videoda üç arkadaş Activision'ı ziyarete gidiyor ve oyunla ilgili bazı detayları öğreniyorlar.
 
Bu detaylara göre oyundaki yenilikler şöyle olacak:
 
- Çok oyunculu oyunlarda mini harita bulunmayacak.  
- Oyundaki silahların kendine has özellikleri ve 40'tan fazla aksesuar ve parçaları olacak. Bu parçaların içerisinde dürbünler, şarjörler ve süngüler gibi çeşitli eklentiler bulunuyor.
- Tanklara iki kişi aynı anda binebilecek.
 
Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
Daha fazla detay bu akşamki prömiyerde paylaşılacak. İlgili etkinlik Türkiye saatine göre saat 20:00'da gerçekleşecek, onu da buradan takip edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 23 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler