Call of Duty: Modern Warfare'ın Special Operations 'Survival Modu' Bir Yıl Boyunca PS4'e Özel Olacak

25.09.2019 08:03 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Modern Warfare'ın dün gece yayınlanan hikaye fragmanının sonlarında belirtilene göre, oyunun Special Operations 'Survival Modu' bir yıl boyunca PlayStation 4'e özel olacak.
 
Oyunun çıkmasının ardından yeni multiplayer haritalar, yeni multiplayer modlar, Special Operations görevleri ve çok daha fazlası tüm platformlara eş zamanlı olarak yayınlanacak. Sadece Survival modu PlayStation 4 için mevcut olacak. Xbox One ve PC oyuncuları bu moda 1 Ekim 2020'de erişebilecek.
 
Survival modu hakkında detaylar 7 Ekim'de paylaşılacak.

Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Hikaye fragmanını buradaki haberden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 5 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler