Castlevania Yapımcısının Yeni Oyunu Büyük İlgi Görüyor (Güncellendi)

11.05.2015 22:32 Ömür Gencer

     
      Güncelleme: Yapım sadece 4 saat içinde hedeflediği 500,000 dolarlık bağışa ulaştı.      

      Eski Castlevania yönetmeni Koji Igarashi ipuçlarıyla geçen bir kaç haftadan sonra nihayet yeni oyununu duyurdu: Bloodstained: Ritual of the Night. Kickstarter üzerinden oyuncuların destelerini bekleyen bu yapım 2.5 boyutlu bir aksiyon-macera oyunu olacak.
 
       Geçtiğimiz sene Konami'den ayrılan Igarashi, Bloorstained: Ritual of the Night ile Castlevania'ya bir ruhani devam oyunu getirmeyi umuyor. Oyunun yapımcı ekibine baktığımızda Igarashi'nin bunu başaracağını söyleyebiliriz çünkü ekipte Castlevania'nın bestecisi Michiru Yamane ve Mighty No. 9 geliştiricisi Inti Creates yer alıyor.
 
      
      Bloodstained'te derisinde kristaller bulunan Miriam adında bir kızı yöneteceğiz. Bu kristallar Miriam'a hem özel yetenekler verirken hem de şeytanları çağıracak. Oyun boyunca Miriam'ın kristallerini özelleştireceğimiz ve Miriam'a yeni özellikler vereceğimiz belirtiliyor. 
 
      Bloodstained için oyunculardan 500,000 dolar talep edilen rakam dört saat içinde toplanmış durumda. Talep edilen bu miktar oyunun tüm bütçesini karşılamayacakmış. Igarashi başka yatırımcılarla oyunun bütçesini tamamlayacağını belirtiyor.
 
         Bloodstained: Ritual of the Night hakkında detaylı bilgilere oyunun Kickstarter sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler