Child of Light Uplay'de Ücretsiz

24.03.2020 16:59 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un 2014'te piyasaya sunduğu rol yapma oyunu Child of Light PC kullanıcıları için Uplay üzerinde ücretsiz.
 
Oyunu aşağıdaki adresten 28 Mart saat 16:00'a kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bu tarihten önce alırsanız oyun sizde kalacak. 
 
register.ubisoft.com/child-of-light/tr-TR

Oyun hakkında:
 

Lemuria Krallığı umutsuzluk içindedir.
 
Kara Kraliçe Güneş’i, Ay’ı ve yıldızları çalmıştır. Siz Aurora, ruhu Lemuria Krallığı’na getirilen temiz kalpli, genç bir prenses olarak oynuyorsunuz. Göreviniz üç ışık kaynağını geri almak, Kara Kraliçe’yi yenmek ve Lemuria Krallığı’nı iyileştirmek.
 
Macera sizi bekliyor: Ubisoft Montréal’in yetenekli ekibi tarafından, UbiArt Framework kullanılarak geliştirilen Child of Light, peri masallarından esinlenmiş bir RPG’dir. Geniş Lemuria dünyasında olağanüstü bir yolculuğa çıkın ve oranın mistik bölgelerini keşfedin, sakinleri ile etkileşime geçin.

Yaşayan Lemuria dünyası: Lemuria tecrübeniz sırasında dost canlısı perilerden gnome’lara, vahşi kurtlardan karanlık ejderhalara, unutamayacağınız karakterlerle tanışacaksınız.

Canavarlarla ve mistik, şeytanî yaratıklarla savaşın: Aurora karanlıktan gelen yaratıklarla savaşma ve Çalınmış Işıklar’ı geri alabilme gücüne sahiptir. Active Time Battle System’i kullanarak Igniculus ile birlikte savaşın. Bir ateş böceği olan yoldaşınız başka bir arkadaşınız tarafından da kontrol edilebilir olduğundan bu macerayı arkadaşlarınızla yaşayabilirsiniz.

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler