Ubisoft Child of Light II'nin Sinyalini Verdi

09.08.2018 12:55 Gazali Çetinkaya

 
Görünüşe göre Ubisoft Child of Light'ın devam oyununu geliştiriyor.

Ubisoft dün Child of Light ve Valiant Hearts: The Great War'un Switch'e geleceğini duyurdu ve Ubisoft Montreal kreatif direktörü Patrick Plourde Child of Light'ın Switch üzerinde çalıştığını gösteren bir fotoğraf paylaştı. Bir kısmı kapatılmış olsa da fotoğrafta sağdaki kağıtta Child of Light II yazdığı görülüyor.
 
Patrick Plourde Nisan 2015'te yaptığı açıklamada Child of Light evreninde geçen çok güzel projelerin yolda olduğunu ve yakında daha fazla bilgi paylaşılacağını belirtmişti. Patrick Plourde'nin de belirttiği gibi gerçekten uzun bir sessizlik oldu.
 

Child of Light ilk olarak Nisan 2014'te çıkmıştı ve su anda PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC ve PS Vita üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch versiyonu 11 Ekim'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler