Ubisoft Child of Light Dizisi ve Werewolves Within Filmi Üzerinde Çalışıyor

31.10.2018 13:00 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Child of Light'ın live-action televizyon dizisi ve Werewolves Within filmi üzerinde çalıştığını Variety aracılığıyla duyurdu. İki uyarlama da Women's Film and Television Fellowship'in ürünü olacak.
 
Women's Film and Television Fellowship geçen yaz "eğlence endüstrisindeki kadın seslere ışık tutmak" için başlatılmış bir program. Programa kabul edilen ilk iki kişi Mishna Wolff ve Tasha Huo oldu ve kendilerinden Ubisoft'un markalarından potansiyel TV ve film projeleri geliştirmeleri için fikirleri istendi. Altı ay boyunca Ubisoft televizyon geliştirme yönetmeni Danielle Kreinik ve film geliştirme yönetmeni Margaret Boykin ile birlikte çalıştılar ve program tamamlandıktan sonra Mishna Wolff ve Tasha Huosenaryo fikirlerini Ubisoft Motion Pictures'a sundu ve anlaşmalar yapıldı.
 
Şu anda da Tasha Huo Child of Light live-action televizyon dizisinin; Mishna Wolff ise Werewolves Within filmi senaryosunu yazıyor. Tasha Huo tarafından belirtilene göre, Child of Light live-action televizyon dizisi uyarlaması oyunun yakaladığı güçlü bir kadın kahraman ile oynanabilir masal hissini sunacak. Mishna Wolff tarafından belirtilene göre, Werewolves Within film uyarlaması küçük bir kasabada geçen ve kasabada oturanların yargıç, jüri ve cellatı oynadığı live-action korku komedi türünde olacak. 
 
Televizyon dizisi ve film hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 10 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler