Christopher Nolan, Robert Pattinson'ın Batman'i İçin Heyecanlandığını Söyledi

31.08.2020 15:21 Özgür Eroğlu

 
Son zamanların popüler yönetmenlerinden olan, geçtiğimiz hafta yeni filmi vizyona giren Christopher Nolan, yeni Batman filmi hakkında açıklamada bulundu.
 
Yeni batman filminin başrolü olan Robert Pattinson ile en son yayınlanan Tenet'te birlikte çalışan Nolan, bu konu hakkında Robert Pattinson ile çok fazla konuşmadıklarını, ancak Robert Pattinson'ın oynayacağı Batman için ayrıca heyecanlandığını ve Pattinson'ın iyi bir iş çıkartacağını söyledi.
 
Nolan daha önce Batman karakteri için bir üçleme yapmıştı ve herkes tarafından sevilen filmler olmuştu. Sevilmesinin dışında oldukça da kaliteli filmlerdi. 
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler