Cinefix'den, Princess Mononoke 8 Bit Videosu

25.08.2015 14:10 Cenk Akyürek


     Daha önce de bahsettiğim gibi, oyun grafikleri ne kadar gelişirse gelişsin, her zaman eskiye dönüş ve eskiyi arayış sürmeye devam ediyor. Bunun temelinde de insanlardaki nostalji isteği yatıyor.

     Bir zamanların grafik standardı olan 8 Bit, halen daha popülerliğini sürdürüyor. Cinefix adlı yapım ekibi, günümüz popüler kültür öğelerini, 8 Bit video olarak bize tekrar sunuyor. Bunu bir videodan çok sanki işledikleri konu bir oyunmuş gibi göstererek de gönlümüzü bir defa daha çalıyorlar.
 
     Son çalışmaları ise meşhur anime Princess Mononoke olmuş. Eğer bu animeyi daha önce izlemediyseniz, 8 Bit versiyonundan önce orjinalini izleyin. Cinefix'in diğer çalışmaları için youtube kanalına bakabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler