CoD: Black Ops 2 Vita için Geliştiriliyordu

Call of Duty: Black Ops II eğer Vita için çıksaydı satışlar ve kalite çok daha iyi olabilirdi
07.12.2012 10:43 Alkan Adakaner


    Activision'ın Nihilistic Software'e emanet ettiği Call of Duty: Black Ops Declassified bildiğiniz gibi gerçekten de çok kötü bir oyundu. Sınırlı multiplayer modları, Vita'nın grafiksel gücünün uzağındaki grafikleri ve 1 saat bile sürmeyen senaryo moduyla bu oyun tam bir hayal kırıklığı oldu. Peki Activision'ı bu noktaya ne getirdi.
 
    Ortaya çıkan bilgilere göre Activision öncelikle Ekim 2011'de Call of Duty: Black Ops II'yi Playstation Vita'ya getirmek için taşınabilir oyun konsollarında uzman bir firma olan Vicarious Visions ile anlaşmış. Daha sonra ise bu projeyi iptal etmiş.
 
     Black Ops II'nin Playstation Vita sürümünü iptal eden Activision, Resistance: Burning Skies'ı Vita için geliştiren Nihilistic Software ile anlaşıp 5 ayda CoD: Black Ops Declassified'ı Vita için çıkarmasını istemiş.  Bu kadar kısa bir sürede nasıl bir oyun bekliyorlardı, orası ise ayrı bir konu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Declassified Platformlar: VITA Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler