CoD: Black Ops Declassified 5 Ayda Geliştirilmiş

Paranı bana ver, Asker!!
15.11.2012 19:10 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'ya özel olarak geliştirilen ve oyun otoritelerinin yerden yere vurduğu Call of Duty Black Ops: Declassified hakkında skandal niteliğinde bilgiler ortaya çıkıyor. Senaryo modunun sadece 45 dakikada bittiği söylenen oyun 4-5 ay içinde geliştirilmiş.
 
     Daha önce ortaya çıkardığı bilgilere bakacak olursak güvenilir bir kaynak olduğunu söyleyebileceğimiz Superannuation'da ortaya çıkan yeni bilgilere göre Call of Duty: Black Ops: Declassified'ın geliştirilmesine Resistance: Burning Skies'ın dağıtımından sonra başlanmış. Yani geliştirici Nihilistic Software (yeni adı nStigate Games) Mayıs ayından Ekim ayına kadar toplamda 4-5 aylık bir süreçte oyunu geliştirmiş. Bu da oyunun neden kısa olduğunu ve kalite sorunları yaşadığını açıklıyor.
 
     Call of Duty: Black Ops Declassified'ın neden oyun fuarlarında gösterilmediğini de bu bilgiler sayesinde öğrenmiş oluyoruz. Anlaşılan Activision, Call of Duty markasını sömürmede işi çok uç noktalara kadar taşıdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Declassified Platformlar: VITA Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler