CoD: Black Ops: Declassified Satışları Çok Düşük

Oyunun kalitesinin düşük olması PS Vita'nın satışlarını da etkileyecektir
24.11.2012 10:38 Alkan Adakaner


     Konsollar ve PC için hazırlanan Call of Duty: Black Ops 2'nin ilk haftasında 11 milyondan fazla sattığını daha önceki bir haberimizde duyurmuştuk. Buna karşın Playstation Vita'ya özel olarak hazırlanan CoD: Black Ops: Declassified ise satış konusunda oldukça kötü bir performans sergiliyor.
 
    Söylenenlere göre Call of Duty:: Black Ops: Declassified ilk haftasında sadece 118,615 adet satabildi. Bu rakam konsollar ile karşılaştırılınca oldukça düşük düzeyde. Buna karşın konsollar ve PC'deki oyunun yüksek puanları olduğunu hatırlatalım. PS Vita'daki Declassified ise son derece düşük puanlar almıştı.

     1 saatten az süren bir senaryo moduna sahip olduğu söylenen Call of Duty: Black Ops Declassifed'ın multiplayer modlarında ise az sayıda oyuncu ve az haritanın olmasından şikayet ediliyor. Bunun sonucunda düşük satış rakamlarını da normal karşılamak gerek diye düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Declassified Platformlar: VITA Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler