CoD: Black Ops Almanya'da Yasaklandı!

28.10.2010 19:32 Levent Polater

 
http://www.codblackopsblog.com/wp-content/uploads/2010/07/1607black_ops_watch_your_corners-1024x576.jpg

 
    Bu kötü oldu. Türkiye'den sonra en çok Türk'ün bulunduğu Almanya'da Call of Duty Black Ops yasaklandı. Diğer bir deyişle, Almanya'nın katı sansür kurallarının son kurbanı maalesef Activision'ın yeni oyunu oldu.
 
     Almanya'daki raflarda yerini almayacak olan oyun sadece PC platformu için Steam'den temin edilebilecek. Bu versiyon ise bölgeselleştirilmiş ve büyük ihtimalle sansürlü olacak. Avrupa'nın diğer ülkelerinden gelen PAL bölgesi Call of Duty: Black Ops sürümlerinin dahi ülkede çalışmayacağı açıklandı. 
 
    Almanya, özellikle savaş oyunları konusunda çok hassas kurallara sahip bir ülke. Nazi sembolü olan 'swastika'nın içinde bulunduğu Wolfenstein da çıkmasına kısa bir süre kala buna benzer bir şekilde ülkede yasaklanmıştı.
 
    Oyunu Almanya sınırları içerisinde bekleyeniniz var mı? Eminim hayal kırıklığına uğradınız...
 
 
 
MCV

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler