CoD: Ghosts'ta Her Türlü 3. Parti Yazılım Yasak

09.02.2014 08:31 Alkan Adakaner


     Online oyunlarda en büyük sorunlardan biri de hile kullanan oyunculardır. Firmalar hile kullanılmasını yani emek hırsızlığı engellemek için bazen çok sert önlemler alıyorlar. Infinity Ward da benzer önlemler almış görünüyor. Firmanın Twitter hesabından şu açıklama yapıldı:
 
    "PC Ban'leri ile ilgili Güncelleme: Herhangi bir  3. parti yazılımını kullanan oyuncu kalıcı olarak ban'lenecektir."
 
     Açıklamanın oyun piyasaya çıktıktan uzun bir süre sonra yapılması (hiçkuşkusuz oyuncular bunun farkındaydı) dikkat çekici. Muhtemelen bazı oyuncular zararsız olduğunu düşündükleri 3. parti yazılımları kullandıkları için kalıcı olarak oyundan atıldılar ve Infinity Ward'a atılmalarının sebebini sordular. Siz en iyisi böyle yazılımlardan uzak durun.
 
Not: 3. parti yazılım ifadesi Activision ve ortakları tarafından desteklenmeyen her türlü yazılımı içerir. Bu yazılımlar Call of Duty'de kullanıldıkları an oyundan atılıyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler