CoD: Infinite Warfare'in Ön Siparişleri Oldukça Düşük

05.06.2016 22:20 Gazali Çetinkaya

   Video Game Chartz adlı site tarafından Call of Duty Infinite Warfare'in ön sipariş rakamları açıklandı.
 
    Rakamlara baktığımız zaman durum Activision için içler acısı gözüküyor. Oyuna 14 Mayıs tarihine kadar 33,000 civarı PlayStation 4 ve 30,000 civarı da Xbox One kullanıcısı ön sipariş vermiş durumda. Özellikle geçen yıl çıkan Call of Duty: Black Ops 3 ile karşılaştırılınca aralarında dağlar kadar fark olduğunu görüyoruz.
 
 
  
 
 
  
 
   Hatırlarsanız Activision CEO'su Eric Hirshberg'in duyuru videosuna gelen eksi yağmuruna cevabı "Zamanında en çok eksi alan duyuru videomuz Black Ops II'nin duyuru videosu idi. Seriye ilk defa gelecek temasını getirmişti ve en başarılı oyunumuz oldu." şeklindeydi ancak anlaşılan bu sefer işler Activision için Black Ops 2'de olduğu gibi iyi gitmeyecek.
 
   E3 2016'da oyunun derinlemesine tanıtımını da yapacağını söyleyen Call of Duty eğer yine başarısız olursa Infinite Warfare'in toparlaması oldukça zor olacaktır.
   
   Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak.  Yaklaşık bir ay önce yayınlanan o meşhur duyuru videosuna ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler