CoD: Infinite Warfare'ın Yapımcısı Battlefield 1 Videosu Hakkında Konuştu

08.05.2016 00:18 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde DICE'ın Video ve Medya Editörü Roland Smedberg, Call of Duty Infinite Warfare duyuru videosuyla dalga geçerek eleştride bulunmuştu. 6 Mayıs tarihinde yeni Battlefield oyununun duyurulmasıyla bir kullanıcı facebook üzerinden Infinite Warfare'i geliştiren Infinty Ward'a Battlefield 1 duyuru videosunu nasıl bulduğunu sordu.
 
   Tam olarak "BF1 fragmanını gördünüz mü? Hatırlarsanız DICE editörü sizin fragmanın çöp olduğundan bahsetmişti. Sanırım o arkadaş haklıydı. İzleyin ve öğrenin." şeklinde yorumda bulunan kullanıcıya Infiniy Ward'un cevabı oldukça saygılı bir biçimde oldu.  "Harika bir duyuru videosu. DICE ekibi için büyük şeref. "
 
   Şu ana kadar Battlefield 1 herkesi etkilemiş gözükürken Activision'ın izlediği politika herkes tarafından eleştiri almakta. Bakalım iki oyun çıktıktan sonra da oyuncuların fikirleri aynı kalacak mı?
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler