CoD: Infinite Warfare'in Yeni Videosunda Kit Harington'ı Görme Fırsatı Yakalıyoruz

15.09.2016 21:51 Gazali Çetinkaya

   Activision, bugün Call of Duty: Infinite Warfare için yeni bir hikaye videosu paylaştı. Bu videoda ise Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jon Snow gerçek adıyla Kit Harington'ı az da olsa görme fırsatı yakalıyoruz. 
 
   Kit Harington Call of Duty: Infinite Warfare'da kötü adam olarak Settlement Defense Front ekibinin lideri rolüyle karşımıza çıkacak. 
 
   Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
 
 

 
   Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak.
 
   Bugünlerde yaşanan yeni bir gelişme ile de 1988 doğumlu İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor Anthony McGregor da Call of Duty: Infinite Warfare'da rol alacağını öğrenmiştik. Habere buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler