"Codename Kingdoms X360'ın Sınırlarını Zorlayacak"

Kinect uyumlu bir oyun oldukça ilgi çekici olacaktır
18.01.2011 13:51 Alkan Adakaner


     Crytek'in patronu Cevat Yerli, Xbox 360 sahiplerini sevindirecek açıklamalarda bulundu. Firmanın Codename Kingdoms olarak anılan ve Xbox 360'a özel olarak hazırlanan oyunu Xbox 360'ın sınırlarını zorlayacakmış.
 
      Crytek'in sadece shooter oyunlarına saplanıp kalamayacağını söyleyen Yerli, yeni eğlence şekilleri ve interaktif eğlence deneyimleri yaratmak istediklerini belirtti. Sanırım bu Kinect'e yönelik bir gönderme olabilir.
 
     Bunun yanı sıra Microsoft ile çalışmanın kendileri açısından yeni ve harika bir şey olduğunu söyleyen Crytek patronu, oyuncuların da Kingdoms ile çok farklı bir deneyim yaşayacağını söylüyor.
 
      Oyuncuların isteyebilecekleri yeni deneyimler üzerinde düşündüklerini ve bu istekler her ne ise bunu gerçekleştirmeyi deneyeceklerini söyleyen Yerli, belki yeni yapacaklarını herhangi bir oyunun bir oyun türüne girmeyebileceğini bile söylüyor.
 
     Bu açıklamalardan sonra Codename Kingdoms'un Kinect uyumlu bir oyun olduğunu daha fazla düşünmeye başlıyoruz. Eğer oyun Kinect uyumlu olursa ilginç bir deneyim yaşayacağımız kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler