Company of Heroes 3 PC için Duyuruldu

14.07.2021 12:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sega ve geliştirici Relic Entertainment, PC ( Steam ) için Company of Heroes 3'ü duyurdu. 2022'nin sonlarında çıkış yapacak.
 
Oyuncular, Company of Heroes 3 alfa öncesi önizlemesine, tasarım belgelerine, geliştiricilerin yorumlarına, sanat tasarımlarına ve daha fazlasına özel erişim elde etmek için CoH-Development'a kaydolabilir.
 
Relic Entertainment genel müdürü Justin Dowdeswell bir basın açıklamasında: “ Oyuncuların Company of Heroes 3'ü alfa öncesi aşamadan itibaren deneyimlemeleri ve değerli geri bildirimlerini bizlere ileteceği için gerçekten heyecanlıyız'' ifadelerini kullandı.
 
Oyun hakkında 
 
Efsanevi strateji serisi geri döndü. Company of Heroes 3, aksiyon, taktik ve strateji tabanlı bir oyundur. Gerçek zamanlı savaşta kontrolü ele alın. Her kararın önemli olduğu mücadeleye rehberlik edin.
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 36 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler