Conan O'Brien da Death Stranding'te Yer Alıyor

24.10.2019 15:12 Gazali Çetinkaya

 
Kojima Productions'ın açık dünya aksiyon macera oyunu Death Stranding sinema ve televizyon dünyasından pek çok ismi kadrosunda barındıracak ve bunların arasına bir kişi daha katıldı.
 
Hideo Kojima, Emmy ödüllü Amerikalı komedyen, yazar ve televizyon kişiliği Conan O'Brien'ın Death Stranding'te NPC olarak yer alacağını duyurdu.

Conan O'Brien'ın oyundaki karakteri “The Wondering MC” ile bağlandığınızda “The Wondering MC” size “Sea Otter Suit” adlı bir kıyafet verecek ve bu kıyafet sayesinde nehirde daha kolay yüzebileceksiniz.
 
Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak.
 
“The Wondering MC” karakterinin oyun içi videosunu ve Conan O'Brien'ın Kojima Productions'ı ziyaret ettiği videoyu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler