Death Stranding 2'nin Tam Adı Ortaya Çıktı

23.01.2024 20:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Kojima Productions tarafından bizlere sunulan Death Stranding serisi ilk oyunu ile beraber birçok oyun severin gönlünü kazandı. Her oyuncuya hitap etmeyen yapısı ile beraber şimdi ise devam oyunu geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Death Stranding 2 beklenen yapımlar arasında yer alıyor 
 
 
 
Death Stranding 2 olarak nitelendirilen devam oyununun resmi adı şu an için belli değil. Ancak güvenilir veri sızıntıları ile beraber karşımıza çıkan Billbil-kun paylaştığı yeni gönderi ile beraber devam oyununun "Death Stranding 2 - On The Beach" adında olacağı iddia ediyor.
 
Şu an için bu detay tamamen iddiadan (veri sızıntısı yapan kişi genellikle doğru bilgilerle karşımıza geliyor) ibaret olarak karşımıza çıkarken oyunun resmi duyurusunun iki hafta içerisinde yapılacağı söyleniyor. Resmi duyurunun şu an için duyurulmayan sürpriz bir PlayStation State of Play sunumunda ortaya çıkacağı da aktarılıyor.
 
Death Stranding 2 ilk olarak 2 Aralık 2022 tarihinde oyun ödüllerinin açıklandığı The Game Awards'ta duyuruldu. Fragmanla beraber karşımıza çıkan bu yapım PlayStation 5 için onay aldı. Devam oyununda ilk oyunda Fragile karakterini canlandıran Léa Seydoux, Norman Reedus ve Troy Baker'ın yer alacağı belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler