Hideo Kojima, Death Stranding Filmi için Yeni Bir Anlaşmaya Vardı

15.12.2023 15:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Kojima Productions, Death Stranding oyununu canlı aksiyon filmine uyarlamak adına Everything Everywhere All at Once gibi Akademi Ödüllü filmlerin arkasındaki stüdyo olan A24 ile iş birliği yaptığını duyurdu.
 
Yeni bir canlı aksiyon filmi şu anda geliştirilme aşamasında 
 
 
 
Uyarlanacak olan yeni film, yaşam ve ölüm arasındaki çizgilerin bulanıklaştığı ve çöküşün eşiğindeki bir dünyayı yansıtan Death Stranding evrenini bizlere sunmaya hazırlanıyor. Kojima Productions'ın kurucusu Hideo Kojima bir basın açıklamasında şunları aktarıyor: "A24, yaklaşık olarak 10 yıldır bu sektördeki yerini koruyor. Sektördeki diğer firmalara nazaran farklı işlerle beraber başarılı bir yolda ilerliyor. Sundukları yüksek kaliteli filmlerle beraber de bizlerle işbirliği yaptığından dolayı memnuniyet duyuyoruz."
 
Death Stranding, temel olarak bir yerden başka bir yere ana karakterimizle beraber yük taşımacılığı yaptığımız açık bir dünyayı bizlere sunuyor. Yük taşırken elbette çeşitli zorluklarla karşılaşabiliyor, dağlara tırmanmak durumunda kalıyoruz ve tuhaf yaratıklarla burun buruna geliyoruz. Oyunda aynı zamanda hikaye odaklı bir yapı yer alıyor ve bununla beraber de ilgi çekici karakterlerle karşılaşabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler