Cook, Serve, Delicious! 3?! Bu Sonbaharda Erken Erişimden Çıkacak ve Konsollara da Gelecek

06.06.2020 12:46 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Vertigo Gaming, "Cook, Serve, Delicious! 3?!" tam sürümünün bu sonbaharda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $19.99 fiyattan satışa sunulacak.

Yemek kamyonunuzda yemek pişirerek müşterilerinize hizmet ettiğiniz yemek işletmeciliği oyunu Cook, Serve, Delicious! 3?! 29 Ocak 2020'den bu yana Steam'de erken erişimde bulunuyor. Şu anda %25 indirimle 18,75 TL. Serinin önceki oyunları Cook, Serve, Delicious! ve Cook, Serve, Delicious! 2!! de %75 indirimde.
 
Oyunun erken erişim versiyonu için “Davidson County” güncellemesi 5 Haziran'da yayınlandı. Güncelleme 40 yeni seviye, iki yeni araç kamyonu saldırısı, üç yeni başarım, yeni özellikler ve iyileştirmeler ekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cook, Serve, Delicious! 3?! Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vertigo Gaming Dağıtıcısı: Vertigo Gaming Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler