Co-op Aksiyon Oyunu Crossroads Duyuruldu

08.05.2022 12:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Piece of Cake Studios, oyuncuların Amerika Birleşik Devletleri kırsalında ölümcül canavarlarla savaşmak için doğaüstü bir avcı olarak Kardeşliğe katıldığı kıyamet temalı co-op aksiyon oyunu Crossroads'ı duyurdu. Platformlar ve çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Amerika Birleşik Devletleri'nde şeytani güçler, doğaüstü yaratıkları dünyamıza çeken portallar açtı. Paranormal olaylar artarken iblislerin, vampirlerin, kurt adamların ve diğer ölümcül canavarların varlığı yadsınamaz bir hale geldi. Korkmuş ve savaşamayacak durumda olan nüfus bölgelerden tahliye edildi. Neyse ki, yüzyıllardır, üstün yeteneklere sahip avcılardan oluşan gizli bir topluluk, gölgelerde bekleyerek bu güne hazırlanıyordu. 
 
Bu kıyamet öncesi co-op aksiyon oyununda doğaüstü bir avcı olun, Kardeşliğe katılın ve Amerika Birleşik Devletleri kırsalında arkadaşlarınızla ölümcül canavarlarla savaşın.  
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 26 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler