Counter-Strike 2 mi geliyor?

05.03.2023 19:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Her dönem farklı farklı sızıntılar ortaya çıkıyor ve şu anda ortada dolanan yeni bir sızıntı oyuncuları heyecanlandırıyor. En son yayınlanan Nvidia sürücüsü içerisinde Counter-Strike 2'ye ait çeşitli referanslar bulunuyor. Güncelleme içerisinde csgos2.exe ve cs2.exe dosyalarının yer aldığı belirtiliyor. Gazeteci Richard Lewis'e göre de böyle bir oyun gerçekten geliyor. Lewis, e-spor gazetecisi ve yorumcu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Counter-Strike 2'nin Mart - Nisan ayında duyurulacağı bildiriliyor
 
 
 
Counter-Strike 2 olarak duyurulacağı bildirilen yeni rekabetçi nişancı oyununun Mart - Nisan ayları içerisinde Beta sürümünün geleceği belirtiliyor. Source 2 oyun motoru ile geliştirildiği belirtilen CS2'de rakip seçme sisteminin yeniden tasarlandığı bildiriliyor.
 
Çeşitli kaynaklara göre oyun şu anda belirli bir e-spor grubuyla beraber test ediliyor ve çıkış günü oldukça yakın. Şu anda rekabetçi nişancı oyunu Valorant, e-spor sektöründe zirveyi oynuyor. Dolayısıyla yeni bir girişimin ortaya çıkması olası. Ancak CS2 şu anda resmi olarak doğrulanmamış durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 10 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 2 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler