Criterion Yeni Bir Yarış Oyunu Geliştiriyor

Criterion'un yine adrenalin dolu bir yarış oyunu geliştireceğine eminiz
05.08.2011 10:55 Alkan Adakaner


     Son olarak karşımıza Need for Speed: Hot Pursuit ile çıkan Burnout serisinin yaratıcısı Criterion Games şimdi de gözünü yeni nesile dikmiş gibi görünüyor. Bu konudaki ilk ipuçları firmanın iş ilanlarında ortaya çıktı.
 
     Criterion Games'in iş listesinde serbest dünya öğelerine sahip bir yarış oyunu için yapay zeka programcısının yanı sıra, yeni platformlar için çalışacak olan bir yazılım mühendisi arandığı yazıyor.
 
     Criterion Games'in  "yeni platformlar"dan kastettiği şeyin sonraki nesil olduğunu düşünüyoruz, ama Wii U'nun da 2012 yılının başında piyasaya çıkacağını unutmamak gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler