Criterion'un Sıradaki Oyunu Yarış Türü Değil

15.04.2013 23:13 Samet Konuksal

 
    Yarış türünün başarılı yapımcılarından Criterion, geçtiğimiz dönemde birçok söylentinin odak noktası olmuştu. Geçtiğimiz dönemde Need for Speed serisinin Most Wanted ve Hot Pursuit alt serilerini yeniden dirilten stüdyo, Underground söylentileriyle baş başa kalmıştı. Stüdyonun önemli isimlerinden Alex Ward, bütün söylentilere bir arada cevap verircesine Tweet'ler yayınladı.
 
    Alex Ward'ın yayınladığı Tweet'lere bakılırsa Criterion, yeni bir IP üzerinde çalışıyor. İşte Alex Ward'ın Twitter üzerinden yazdıkları;
 
- "Bazı kişiler hayal kırıklığına uğruyor fakat yapabileceğimiz bir şey yok. Birçok kullanıcı yeni Burnout oyunu hakkında sorular soruyor."
- "Bir diğer büyük kesim ise sıradaki NFS oyunumuz adına bilgi almak istiyor. Öte yandan Road Rush adına bilgi almak isteyen de var. Bütün bu serileri seviyoruz fakat hiçbiri üzerinde özel çalışmalarımız yok."
- "10 yılı aşkın yarış oyunu geliştirme tarihimizin bu noktasında, yeni şeyler yapmanın zamanının geldiğini düşünüyoruz. Fakat bu fikirler adına konuşmak için henüz çok erken."
- "Kısacası, eğer bizden büyük bir Burnout oyunu veya Underground remake'i istiyorsanız sizi hayal kırıklığına uğratabiliriz. Black 2 için de aynı..."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler