NFS Most Wanted için RTX Remix Modu Geliştiriliyor: İşte Yeni Video

08.10.2023 23:04 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'Big Boy' Need For Speed ??Most Wanted için yeni bir RTX Remix Modu üzerinde çalışıyor ve oyuna bu kapsamda Path Tracing efektleri eklemeyi hedefliyor. Şu anda modun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir tarih olmasa da mod geliştiricisi yeni bir video paylaştı.
 
Videoda aydınlatma sistemi gösteriliyor
 
 
 
Yeni videoda Big Boy oyunun yeni aydınlatma sistemini sergiliyor. Mod sayesinde oyundaki renklere ince ayarlar yapıldığını görüyor ve bu düzeltmelerin final sürümüne yakın olduğu belirtiliyor. Ancak göreceğiniz gibi şu anda oyun düşük kalitedeki dokulara sahip olarak karşımıza çıkıyor.
 
Bildiğiniz üzere Need For Speed ??Most Wanted, 2005 yılında çıktı ve gerçekten de günümüz standartlarına göre bulanık dokulara sahip. Dolayısıyla mod geliştiricisinin bu dokuları elden geçirmek için bir yapay zeka aracı kullanacağını umuyoruz.  
 
İşte video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 18 Dk önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler