Need for Speed Most Wanted Unreal Engine 5'te Nasıl Görünürdü?

02.12.2023 13:36 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da içerik üreticisi 'NostalgiaNexus'u, yarış oyunu Need for Speed: Most Wanted Remake'in UE5'te nasıl görünebileceğini gösteren bir video paylaştı. İçerik üreticisi oyunun çevre modellemeleri için The Matrix Awakens City projesini kullandı. Demo gerçekten ilgi çekici görünüyor.
 
Unreal Engine 5 ile eski oyunlar yeni nesil bir deneyim sunabiliyor
 
 
 
NostalgiaNexus, orijinal Need For Speed: Most Wanted oyunundan bir arabayı yeni demoya aktardı. Ayrıca NFS oyununun sürüş mekaniğini de yeni demoya adapte etmeye çalıştı. Sonuç olarak ilgi çekici NFS karışımıyla karşı karşı kaldığımızı aktarabiliriz. Bir bakıma bu NFS oyununun Unreal Engine 5'te nasıl görünebileceğine dair size bir fikir verebilir. 
 
Merak edenler için NostalgiaNexus daha önce haberini yaptığımız ve paylaştığımız Need for Speed: Most Wanted Fan Remake projesinin arkasındaki kişi olarak karşımıza çıkıyor. En son Eylül 2023 tarihinde yeni bir video ile karşımıza çıkmıştı. 
 
İşte video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Most Wanted Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler