Crysis 2'den Mükemmel Ekran Görüntüleri

13.05.2010 19:11 Alkan Adakaner


     Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan ve Yerli kardeşlerin başında bulunduğu Crytek tarafından geliştirilen Crysis 2'nin yeni ekran görüntüleri büyüleyici.
 
     Grafiksel olarak ne kadar iddialı bir oyun geliştirdiklerini her fırsatta vurgulayan Crytek yetkilileri, yüksek çözünürlükteki bu görüntülerle dediklerini gerçekleştirecek gibi görünüyor.
 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirilen oyunun aşağıdaki ekran görüntülerinde insanların yanı sıra uzaylılarla da olan çatışma sahnelerine tanık oluyoruz. New York'ta geçecek Crysis 2'nin aşağıdaki ekran görüntülerini sağ tıklayıp yeni pencerede açarak büyütebilirsiniz.


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler