Crysis 2'ye Co-op Modu!

18.12.2011 01:21 Levent Polater

 
    Crysis 2 için beğeniyle kullanılabilecek bir mod yayınlandı. Bu mod ile oyunun Grand Central Station bölümünde co-op oynama şansını yakalıyorsunuz.
 
    Crytek'in de destek verdiği ve oyunseverlere duyurduğu bu mod için daha önce yaptığı mod çalışmalarıyla ün kazanan Fudsine ve ekibine teşekkür borçluyuz. Fudsine, modu çeşitli yamalarla güncelleyeceğini ve ileride daha fazla haritayı co-op oynama şansı yakalayabileceğimize işaret etmiş.
 
    Umarız Crytek de bu mod üzerinde çalışmalar yapar ve oyunun tamamını co-op oynayabileceğimiz bir güncelleme yayınlar. Ancak şimdilik elimizde olan tek şey bu. Eğer ilginizi çektiyse ilgili co-op mod dosyasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Aşağıdaki oynatıcıda ise oyunun co-op modundan örnek bir video bulunuyor.

[DHVIDEO=3765]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 8 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 25 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler