Crytek, Ryse: Son of Rome'u PC için Duyurdu!

07.08.2014 18:23 Samet Konuksal


    Xbox One'ın çıkış oyunları arasında yerini alan Ryse: Son of Rome, grafiksel açıdan adından söz ettiren bir oyun olmuştu. Crytek'in beğeni toplayan oyunu Ryse, PC için de duyuruldu.
 
    Yapılan açıklamalara göre Ryse: Son of Rome, önümüzdeki Sonbahar döneminde PC için çıkacak. Oyunun dijital versiyonunun yayıncılığını Crytek yaparken, kutulu sürümün yayıncılığı Deep Silver'a ait olacak. Ryse: Son of Rome'un PC sürümünde bütün DLC'ler bulunacak ve oyun doğal yollarla 4K çözünürlüğe kadar destek sunacak. 
 
    Çözünürlük özelliğiyle ilgili yaptığı açıklamalarda Crytek'ten Carl Jones, "4K oyunculuğu PC oyunculuğundaki bir diğer sıçrama noktası olacak. Ryse ile birlikte yüksek donanımlı PC'lerde neler yapılabileceğini göstereceğiz. Kaliteden ödün vermeden Ryse'ın PC grafiklerinde bir kriter olması için uğraşacağız." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 123 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler