Crytek'in Ryse İle İşleri İyi Gidiyor

14.03.2012 15:15 Samet Konuksal


     Crytek'in Microsoft'la birlikte Xbox 360'a özel olarak duyurduğu Kinect oyunu Ryse'dan uzun süredir ses çıkmıyordu. Bunun farkında olan Crytek, endişeye kapılan bekleyenleri rahatlatacak açıklamayı yaptı.
 
     Yapım sürecinde ilk olarak yönetmenini kaybeden Ryse hakkında uzun bir süre ertelenerek gelecek nesile sarkıtılacağı söylentilerinde bulunulmuştu. Ancak Crytek'ten gelen açıklamada, Ryse'in yapım sürecinde bir aksaklık olmadığı, işlerin iyi gittiği belirtildi.
 
     CVG sitesine konuşan Crytek'ten Button-Brown, "Evet Ryse kesinlikle yaşıyor." açıklamasında bulundu. Konuşmada yetkili isim, "Şuan için yapım sürecinde bir aksaklık yok, gidişattan memnunuz." dedi ve "Hatta yapımcı ekip dün, önemli bir aşamayı geride bıraktı." eklemesini yaptı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler