Crytek'in Sanal Gerçeklik Demosunu Ücretsiz Olarak Deneyimlemeye Hazır mısınız?

18.11.2015 17:09 Ömür Gencer


      İlk kez, 2015 yılında San Fransisco’da gerçekleşen GDC Konferansı’nda duyurulan Back to Dinosaur Island, oyuncuların dikkatini çekmişti. Bugün ise, oyuncular artık herhangi bir etkinliğe katılmadan kendi başlarına bu sanal gerçeklik deneyimini yaşayabilecekler.
 
      Back to Dinosaur Island’da oyuncular, bebek bir dinozorun gözleri ve kulakları olacaklar. 3 boyutlu geliştirme çözümü sayesinde oyuncuları, dinozor yumurtaları ve mükemmel bitkilerin yer aldığı büyüleyici bir orman bekliyor. Oyuncular, yumurtalar ve yusufçuklar dahil etraflarındaki ögelerle etkileşime geçebiliyor ve dev bir dinozorla karşı karşıya geliyorlar.

      Crytek Yapım Direktörü David Bowman bu demo hakkında şu sözlere yer verdi: “İki boyutlu seyredildiğinde bile akıllara durgunluk verecek güzellikte olan bu demoda, insanın dev bir dinozorun nefesini yüzünde hissetmesi ve kendine has üç boyutlu görsel teknoloji sayesinde kendisini bambaşka bir gerçekliğin içinde bulması başka herhangi bir yerde rastlanamaz bir deneyim oluşturuyor.”

      Bugün yayınlanan Back to Dinosaur Island demosu Oculus Rift Development Kit 2 modeli ve üst modelleriyle uyumludur. Demoyu Steam'den indirebilirsiniz.
 
 
-Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Robinson: The Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler