Crytek'in Yeni Oyunu Robinson'da PC Bilinmezliği

28.10.2015 19:02 Samet Konuksal


    Crytek'in sanal gerçekliğe odaklanan oyunu Robinson: The Journey bundan aylar öncesinde PC için duyurulmuştu. Geçtiğimiz gün PlayStation 4'e de duyurulan oyun hakkında durumlar, gelen yeni haberlerin ardından biraz karıştı. 
 
    Robinson'ın duyurusu zaten daha öncesinde PC için yapılmıştı ve konferans sırasında oyunu konsolda PS4'e özel olarak lanse eden Sony'nin ardından pek de karışıklık yaşanmamıştı. Ancak daha sonra Crytek'ten gelen açıklamalarda Robinson'un tamamen PS4'e özel olacağı, oyunun daha önce hiç PC üzerinde Oculus Rift kullanılarak tanıtılmadığı, gösterilen videoların sadece benzer temadaki bir teknoloji demosuna ait olduğu belirtildi.
 
    Tabii ki sözler Crytek'ten çıkma olduğu için durum böyle olabilir ancak Sony'nin Robinson'u bir özel oyun kadar sahiplenmediğini ve oyunun isim haklarının Crytek'e ait olduğunu göz önünde bulundurursak ikinci bir Ryse vakası yaşanacak gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Robinson: The Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Dk önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 36 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler