Cyberpunk 2077 Night City Haritası

05.10.2020 13:23 Gazali Çetinkaya

Cyberpunk 2077'nin geçtiği şehir Night City'nin tam haritası ortaya çıktı.

Oyunun oyunun kutulu sürümü harita, kartpostallar, çıkartmalar, erkek ve kadın V'nin olduğu iki taraflı kapak tasarımı ve oyun dünyası hakkında bilgiler içeren bir kitapçık içerecek. Harita ve kartpostallar internete sızdı.
 
 
 
Night City semtleriyle ilgili konsept görseller ve bilgiler içeren haberlere aşağıdaki bağlantılardan göz atabilirsiniz:
 
Westbrook
Santo Domingo
Heywood
Pacifica ve Badlands
 
Açık dünya RPG 19 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series'te geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilir olacak. Yeni nesil için özel geliştirilmiş versiyon ise 2021'de gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler