DC, Bu Yıl San Diego Comic-Con'a Katılmayıp Kendi Dijital Etkinliğini Düzenleyecek

16.06.2020 12:26 Özgür Eroğlu

 
Koroavirüs sebebiyle iptal edilen etkinliklerden birisi de San Diego Comic-Con 2020'ydi. İptal edilmesinden kısa bir süre sonra etkinliğin dijital olarak düzenlenmesine karar verilmişti.
 
San Diego Comic-Con'un her yıl katılımcılarından biri olan DC'nin ise bu etkinliğe katılmaması bekleniyor. Güvenilir kaynaklara göre DC, bu yıl San Diego Comic-Con'un dijital etkinliğine katılmayıp kendi etkinliğini düzenleyecek. 
 
“DC FanDome” adı altında düzenlenecek olan etkinliğin 22 Ağustos'ta ücretsiz olarak düzenlenmesi bekleniyor. Etkinlikte ise oyun, film, dizi ve çizgi roman haberlerinin bulunması bekleniyor. Özellikle Robert Pattinson'lı The Batman filminden yeni görüntüler ve yeni Batman oyunun duyurulması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 14 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler