DC FanDome'ın 22 Milyon Görüntülenme Aldığı Açıklandı

28.08.2020 13:40 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs sebebiyle bildiğiniz gibi bu yıl fiziksel olarak düzenlenecek tüm etkinlikler iptal edildi. San Diego Comic-Con etkinliği de dijital olarak düzenlendi, ancak bazı isimler etkinliğe katılmadı.
 
Bu isimler arasında en önemlilerinden birisi de DC'ydi. DC, Comic-Con'a katılmak yerine DC FanDome isimli bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı ve etkinlik geçtiğimiz hafta, 22 Ağustos'ta başladı.
 
24 saat süren etkinlikte birçok fragman, görsel, duyuru ve yeni bilgiler gösterildi. Bugün yapılan açıklamaya göre etkinlik 24 saat boyunca 22 milyon görüntülenme almış. Bunun dışında YouTube ve Twitter üzerinden paylaşılan fragmanların 150 milyondan fazla görüntülenme aldığını söyledi.
 
Etkinliğin etkisi de hala aslında sosyal medya üzerinde devam ediyor. Bu yüzden DC için başarılı bir etkinlik olduğunu söyleyebiliriz. İkinci Dc FanDome etkinliği 12 Eylül'de düzenlenecek, ancak ilki kadar büyük olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler