DC Universe Online Neden Ücretsiz Oluyor?

23.09.2011 18:11 Samet Konuksal


     Sony'nin PC ve PS3'e özel olarak bu senenin başında çıkardığı MMO oyunu DC Universe Online için geçtiğimiz günlerde ücretsiz sisteme geçeceği duyurulmuştu. DC Universe Online'ın yapımcılarından Lorin Jameson, Eurogamer'da merak edilen soruları cevapladı.
 
     Lorin Jameson, DC Universe Online'ın ücretsiz sisteme geçmesinin sebebini, "daha fazla oyuncuya ulaşma isteği" olarak açıkladı. Jameson, "Belli bir oyuncu kitlemiz vardı. Özellikle PS3 sunucularında. Fakat oyunu deneyemeyenler daha çoğunluktaydı."
 
    "Aylık ücret sisteminden dolayı oynayamayanlardan gelen yoğun istek sonrası bir değerlendirme yaptık. Ücretsiz oyunlarımız Clone Wars Adventures ve Free Realms'de işler yolunda gidiyor. Dolayısıyla doğru zamanın şuan olacağını düşündük." şeklinde konuştu.
 
     Aslında aylık ücret sisteminden ücretsiz sisteme geçiş, bu tür oyunlar için bir çöküş ifade etmiyor. Lord of The Rings Online veya Champions Online gibi yapımlar, bu aşama sonrası daha fazla kazanç sağladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler