DC Universe Online'ın F2P Tarihi Açıklandı

Free-to-Play sistemi DC Universe Online'a olan ilgiyi arttıracaktır
28.10.2011 11:17 Alkan Adakaner

 
     Hatırlarsanız daha önce Sony Online Entertainment, DC Universe Online'ın "Free-to-Play" sistemine geçeceğini açıklamıştı. Şimdi ise oyuna 1 Kasım'dan itibaren ücretsiz olarak (teknik olarak ücretsiz) başlayabileceğimiz açıklandı.
 
     Yetkililer bu sisteme geçmelerindeki nedeni ise aylık ücret ödeyemedikleri için oyunu oynayamayan oyunculara ulaşmak olarak açıklamışlardı. Clone Wars Adventures ve Free Realms'te işlerin yolunda gitmesi SOE'i böyle bir karar almaya itti.
 
     Free-to-Play oyuncuları Gotham City ve Metropolis'e ücretsiz olarak ulaşabilecekler. Sınırlı sayıda karakterin bulunduğu bu sistemde eğer 5 dolarlık bir ödeme yaparsanız "Premium" üyeliğe geçeceksiniz ve daha fazla karakteriniz olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC Universe Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 4 Dk önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 2 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler