DS Lite Üretimi Durdu mu?

İlk çıkan orjinal DS modeli ve bir sonraki model DS Lite yan yana. Eğer bu haber de doğruysa ikisi de artık tarihe karışıyor.
22.04.2011 10:29 Levent Polater

 
    GameStop'tan gelen bir e-mailden yola çıkan Kotaku, ünlü satıcının artık DS Lite modeli satmayacağını ortaya çıkardı.
 
    Mesajda çok daha ilginç bir not bulunuyor. DS Lite'ın üretimine çoktan son verildiğini belirten GameStop, dükkanlarındaki stokların da tükendiğini yazmış. Buradan Nintendo'nun DS Lite modellerinden artık vazgeçtiğini söyleyebiliriz.
 
    Aslında bir bakıma bunun artık olması gerekiyordu. Yeni nesil konsolu 3DS'i taze çıkaran Nintendo, DS Lite üretimine son verip 3DS üretimine dört bir koldan asılmak istiyor. En doğalı da bu.
 
    Nintendo'dan ise henüz bu konuda onay gelmedi, GameStop'un da yalan söyleyeceğini sanmıyoruz. Yakında kokusu çıkar. E-mail ise aşağıda, kendi gözlerinizle görebilirsiniz;
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler