Dağıtımcılar DayZ'in Peşinde

16.08.2012 20:52 Tunahan Başol


     Nisan ayında çıkışını yapmasıyla Arma 2 satışlarını patlatan DayZ, şu an 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. Oyunun git gide popülerleşmesi de en çok dağıtımcıların ilgisini çekiyor.
 
     Yapılan bir röportajda konuşan DayZ'in geliştiricisi Dean Hall çok sayıda dağıtımcısının kendisine ulaştığını söyledi. "Çok sayıda dağıtımcı DayZ için benimle irtibat kurdu. Ama ben onlara hep aynı soruyu yönelttim: Bunun oyunun gelişmesine ne faydası var?"
 
     Aslında geliştiricinin burada haklı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü dağıtımcıların çoğu şu dönemde sadece finansal çıkarlarını düşünüyorlar. Eğer dağıtımcılar geliştirme aşamasına bir şeyler katmak için talepte bulunsalardı, Dean Hall oyunun kendi başına çalışabilen versiyonuna destek olmaları için tekliflerini kabul edebilirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler