Dante, Marvel vs Capcom 3 Posterinde Ortaya Çıktı

11.06.2010 00:36 Alkan Adakaner


      Street Fighter 4'teki başarısından sonra Capcom'un Marvel vs Capcom 3 : Fate of Two Worlds'de büyük bir iş başaracağı düşünülüyor. Üstelik bu kadar ilginç karakterle oyuna ilgi de büyük olacaktır.
 
      Capcom ve Marvel'ın karakterlerinin bulunacağı oyunda şimdiye kadar Wolverine, Spider-Man, The Hulk, Magneto ve StormWolverine, Ryu, Iron Man, Morrigan, Hulk ve Chris gibi karakterler ortaya çıkmıştı. 

      Biz de daha önceki bir haberimizde oyunda Felicia, Super Skrull, Captain America, Dr.Doom, Deadpool, Chun-li, Black Widow, Dante ve Frank West'in de olacağı tahmininde bulunmuştuk.
 
      Yavaş yavaş karakterler ortaya çıkarken önceki tahminlerden Dante'nin de artık oyunda bulunacağı kesinleşti. Aşağıdaki posterde Dante'yi en altta görebilirsiniz. Ayrıca Captain America en üstte görünüyor.
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler