Dark Souls 2: Scholar of the First Sin için Yeni Bir Video

03.02.2015 18:13 Alkan Adakaner


    Dark Souls 2'nin PC ve eski nesil sürümlerine güncelleme olarak gelecek Scholar of the First Sin'in yeni bir videosu yayınlandı. Bu videoda ümitlerinizi boş çıkaracak kadar karanlık bir atmosfere sahip.
 
    Forlorn Hope (ümitsiz girişim) adıyla yayınlanan videoda yeni boss'ların yanı sıra farklı mekanlarda farklı düşman türleriyle karşılaştığımızı da görüyoruz. Yeni NPC'leri de gördüğümüz oyun Red Phantom'dan geçilmiyor.
 
   Oyunun güncellemesinin 5 Şubat'ta yayınlanacağını belirtelim. Dark Souls 2: Scholar of the First Sin'in DX11 destekli PC sürümü ve Playstation 4 ile Xbox One sürümleriyse 7 Nisan'da raflardaki yerini alacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler