Dark Souls 2'nin Grafiklerinin Kısılması ile İlgili Açıklama

19.03.2014 12:18 Alkan Adakaner


     Dark Souls 2'nin geliştiricisi olan From Software bir süre önce Dark Souls 2'nin grafiksel kalitesinin ilk gösterilen videolardaki gibi olmadığı yönünde eleştirilere maruz kalmıştı. Bu eleştirilere karşılık bir açıklama yapıldı. MCV'ye konuşan yetkililerin açıklamasuı şu şekilde:
 
    "Geliştirme süreci boyunca oyun sadece oynanabilirlik olarak dengelenmedi, eldeki kaynakların yönetimi konusunda da dengeleme yapıldı. 
 
   Geliştiriciler Playstation 3 ve Xbox 360'ın donanımsal özelliklerini akıcı bir oyun deneyimi sunabilmek için ellerinden geldiği kadar kullandıklarını söylüyorlar. Yani grafiklerin kısılması olayını doğrudan reddetmiyorlar.
 
    Bakalım From Software donanımsal olarak daha fazlasını sunabilen PC platformunda ilk videolarda gösterilen grafikler kaliteyi sunabilecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler